Volg Ons!

Fit test!

Roparun Artikel in het AD!

Verne Events Sponsort Roparun!

Verne Events gaf vrijdag 6 december een feest met als thema Sinterklaas.
Per verkocht kaartje ging er een deel naar ons.
70-330
70-331
Uiteindelijk hebben wij €160 gesponsord gekregen!

Onwijs bedankt!

Markt in Voorburg

1 december stond er nog een markt op de planning. Even afwachtend wat het weer zou doen, zijn we vol goede moed op zondag ochtend richting Voorburg gereden om ook op deze dag nog geld op te halen voor de Roparun. Anders dan de vorige markt, hebben we deze dag in shifts gestaan en mochten Silvana en Maaike het spit afbijten om half 9 ‘s ochtends. 2 auto’s volgeladen en nog een beetje moe gingen zij naar Voorburg om de marktkraam weer mooi in te richten. Eenmaal daar was van “de marktkraam mooi inrichten” totaal geen sprake! We werden totaal overspoeld! Zodra er 1 doos met spullen op de kraam terecht kwam, werd het al aangevallen door een horde mensen. Hier waren we totaal niet op voorbereid! Er zaten zelfs al mensen in onze achterbak te gluren tussen de spullen, met het gevolg dat we dus snel alle spullen op die kraam gegooid hebben zonder het überhaupt te sorteren. Ook was er zelfs een vrouw geïnteresseerd in Silvana der mooie muts die ze gewoon van achter de kraam had weggeplukt! Wat was dit een hectisch eerste uurtje! We waren blij dat Ton Batens bij ons bleef om ons te beschermen, uhh helpen.:)  Wij kwamen ook steeds meer in onze rol en onze marktkraam ging super! Na de eerste 2 uurtjes hadden we al 140 euro verdient! Met een paar lastige klanten (“kunt u dit setje er even uit halen?”, en vervolgens niet kopen en lukt het niet meer het setje in de verpakking te krijgen) toch al een goede winst! Silvana en Maaike werden afgelost door Gwen en Diana en ook zij kwamen gelijk in een drukte terecht, maar met de ervaren Diana erbij kwam dat helemaal goed! Hierna waren Roxanne en Daphne aan de beurt en om af te sluiten Sandra en Nicolette! Toen iedereen zijn/haar kraam al aan het opruimen waren, stonden er bij onze kraam nog mensen te snuffelen en dingetjes te kopen, wat goed! Na weer een lange dag hebben wij het toch weer voor elkaar gekregen om 300 euro aan spullen te verkopen! Wij willen iedereen bedanken die ons geholpen hebben met spullen verzamelen en we zijn ook erg blij dat het droog is gebleven!:) Voorlopig was dit even de laatste marktdag, aangezien het nu toch echt winter gaat worden! Wij zijn echt heel trots dat we in 1 weekend 1000 euro hebben opgehaald!

Veel liefs,
De Handbalheroes

 

Luxe Champagne Bingo!

Vrijdag 29 november was het dan zo ver! Het was tijs voor de Luxe Champagne Bingo! Na heel veel voorbereidingen zoals onder andere het regelen van de prijzen die we gewoon allemaal(!) gesponsord hebben gekregen, waren wij er helemaal klaar voor. Om 19.00uur verzamelde wij bij de Gemini kantine om deze kantine om te toveren in een mooie bingo zaal. De champagne glazen werden klaar gezet, de versieringen werden opgehangen, de tafels werden verschoven en de prijzen werden mooi neergezet. En wat een prijzen hadden we! Van een knipbeurt naar een sieradenpakket en van 1 minuut gratis boodschappen doen bij de Jumbo naar een overnachting in het 5sterren hotel Crowne Plaza! Echt heel gaaf allemaal! Eenmaal alles op orde was het nu wachten op de fanatieke bingo’ers. Langzaam stroomde de mensen binnen en hadden we uiteindelijk toch ongeveer 50 mensen in de zaal zitten, dit was al boven verwachting! Silvana en Maaike namen plaats achter de bingotafel en het spel kon beginnen! Iedereen had vier speelkaarten waarbij er bij de 1e drie speelkaarten drie rondes waren, dus veel kans op prijs! Uiteraard zijn Silvana en Maaike niet de meest ervaren bingo spelers en moesten zij er een beetje inkomen met het gebruik van het Bingo apparaat en het omroepen van de nummers;) Gelukkig bracht dit alleen maar meer humor bij de mensen in de zaal! Na twee fanatieke speelrondes en al 6 prijzen vergeven, was het tijd voor een pauze en kwamen de zelfgemaakte loempia’s tevoorschijn! Ook dit was een succes! Na de pauze was het dan tijd voor de 3e speelronde en de finale ronde met de hoofdprijs. Wat een spanning in de zaal! Iedereen werd steeds fanatieker en iedereen was ervan overtuigd dat ze zouden winnen. Hier werden Silvana en Maaike een beetje zenuwachtig van, want we konden maar 1 persoon per prijs blij maken natuurlijk! Gelukkig gebeurde dat dan ook! Toen ook de hoofdprijs werd gewonnen was de bingo alweer afgelopen, en konden de mensen nog lekker blijven hangen voor een drankje. De hele avond was echt super verlopen en alle mensen waren echt zeer enthousiast over de avond en vroegen zich al af wanneer er een 2e bingo kwam! Hoe cool! Wij willen graag iedereen die een prijs heeft gewonnen nogmaals feliciteren en ze er heel veel plezier mee wensen! Ook willen we iedere fanatieke bingo’er bedanken voor hun komst, want door al deze mensen hebben wij gewoon 720 euro opgehaald met deze avond!! Wat een prestatie! Verder willen wij nog alle sponsors bedanken voor het weggeven van de prijzen! Zonder jullie hadden wij nooit zo’n goeie bingo avond gehad! Deze avond is zeker voor herhaling vatbaar en zal dan ook nog een keer voorkomen in het voorjaar 2014.

Bedankt allemaal voor deze toffe avond!!
Liefs, Sandra, Ina, Melanie, Gwen, Silvana, Roxanne, Micha en Maaike

 

 

De eerste looptraining zit erop!

We hadden een mooie avond uitgekozen om lekker een stukje te gaan hardlopen.
Lekker in de regen, wind en kou maar toch 4,7 km in 27 min gelopen!
Dat is zeker een goed begin!

Wedstrijd Dames 1 zaterdag 16 november.

Buiten dat wij zijn begonnen met trainen voor de Roparun gaat onze handbalcompetitie gewoon door en spelen we elke zaterdagavond een wedstrijd. Elke thuiswedstrijd hebben wij een pupil van de week die dan bij onze teambespreking is, meedoet met onze warming-up en bij ons op de bank zit tijdens de wedstrijd! Ook word er een leuke teamfoto gemaakt!

Afgelopen zaterdag was het de beurt van Ilse! Wat was dat speciaal voor haar en voor ons! Helemaal omdat ze eerder het seizoen eigenlijk pupil van de week was maar toen vanwege der gezondheid er niet bij kon zijn.

Silvana en Maaike (de teamcaptains) hebben Ilse opgewacht in de kantine en haar meegenomen de kleedkamer in! Na een strenge toespraak van de trainer naar het team toe, was het tijd voor de warmingup en trok ook Ilse het Dames 1 shirt aan. En wat deed ze goed haar best! Heel de warming up heeft ze mee gedaan en ze hield het ook gewoon allemaal vol! Wauw! Wat een conditie en plezier! Met  het begin signaal mocht Ilse mee begroeten en kreeg ze een medaille. Verder mocht ze ook nog het 1e doelpunt maken! Ze vond het fantastisch!

Wij hebben deze wedstrijd ook nog is gewonnen dus een super ervaring voor Ilse! Zelf mag ze over 2 weken ook weer een beetje gaan trainen en heeft daar super veel zin in. Wij wensen haar heel veel succes en plezier!

Deze wedstrijd heeft ons weer meer gestimuleerd om nog meer geld op te halen. Het is toch geweldig om zon meisje ondanks alles te zien stralen! Daar doe je het toch allemaal voor!

Veel liefs,

Mega Markt Hazerswoudedorp

Vandaag was het zo ver! Tijd om op de markt te gaan zitten!
De avond ervoor zijn we bij elkaar gekomen om alle spullen een prijs te geven en om ook gewoon even te kijken wat we nou allemaal hadden.
En wauw!! Wat was dat veel! Echt zo tof dat zoveel mensen met ons mee dachten en ons spullen gegeven hebben die wij mochten verkopen, tassen vol!
Zaterdag ochtend was het dan zo ver! Om kwart voor 8 (ow my god, zo vroeg op zaterdag!!) gingen we met 2 volgeladen autos richting Hazerswoudedorp.

Ook wij waren daar nog nooit geweest, dus een keer verkeerd rijden zat er wel in natuurlijk!

Eindelijk de goede ingang gevonden, bleken we niet de enige te zijn.
In een lange rij autos stonden we braaf te wachten tot ook wij de auto mochten uitladen.
Eindelijk om kwart voor 9 stonden we in de hal en kregen we puur toeval een kar tot ons beschikking zodat we daar alles mooi op konden stapelen!

Zon kar moet je natuurlijk niet aan Silvana en Maaike overlaten, want uiteraard is het allemaal weer niet zo goed opgestapeld en valt de helft van deze kar ergens in het midden op de grond!
Een paar scherven konden dus niet ontbreken. Mensen waren beleefd ons te vertellen dat scherven geluk brengen, maar eigenlijk dachten ze “yes die kunnen ze niet meer verkopen”!

Na deze goeie start hebben we ons zielige kraampje uitgebouwd tot een supermooie Roparun kraam! Tijd om spullen te verkopen! De eerste mensen kwamen al snuffelen maar al snel kwamen we erachter dat we toch iets te enthousiast waren met de prijzen
en dat veel mensen het te duur(!) vonden. We besloten de prijskaartjes eraf te halen en gewoon een beetje te improviseren als de mensen naar de prijs vroegen.

Zo bijvoorbeeld de verrekijker, deze was 5 euro. Te duur voor de man, dat we 4 euro zeiden. Vervolgens liep hij weg en kwam hij een half uur later weer terug om weer te kijken naar die gave verrekijker.
Maar nu had hij het kritische oog! Er ontbrak namelijk nog een klein schroefje aan 1 kant dus of hij korting kon krijgen.. Pff hoe goedkoop wil je het hebben maargoed, wij moeten het kwijt dus hij heeft hem gekocht voor 3 euro,
maar alleen omdat dat schroefje ontbrak hoor!!

De uurtjes gaan voorbij en de mensen strompelen langs. Ondertussen hebben we al best veel spulletjes verkocht! Zoals ook de witte lelijke kerst rendieren die we eigenlijk vergeten waren.
Binnen een paar minuten waren er 6 verkocht! We zijn nog steeds verbaasd dat die rendieren populairder waren dan onze mooie sieradenhoek..
Ook de kleren die we van de Miss Etam gekregen hebben doen het goed! Want ja, wie wil er nou geen nieuwe kleding kopen voor zon goedkoop prijsje!?
Echt super tof dat Miss Etam ons die kleren heeft gegeven! Dank je wel!

Een aantal van onze lieve supporters komen ook even langs!
En wat helpen die ons goed! Niet alleen door ons te voorzien van drinken en eten, maar ook door spulletjes te kopen en te verkopen!
Ja, onze lieve Joeri slaagt erin om een gebreid kindertruitje te verkopen aan een mevrouw voor der hondje! “Deze heeft een brede hals, die moet passen”,
goeie hoor Joeri! Weer 2 euro erbij! Blijf je nog wat langer om te helpen?

Bedankt ouders van Silvana dat jullie ons geholpen hebben (bijvoorbeeld met OPdingen: de jas is 15 euro, mag hij ook voor 20 euro?? Tuuurlijk!!
Goeie zet Heidi!) en mensen naar onze kraam gelokt hebben! En bedankt ouders van Sandra, die gewoon een extra donatie gegeven hebben voor helemaal niks! Bedankt Melanie Batens, voor het maken van leuke fotos zodat iedereen onze marktdag kan bekijken! En zo was de dag alweer bijna voorbij! Onze kraam is heel wat leger geworden en ons schatkistje heel wat voller! Gelukkig kwam Kevin op het einde nog even langs om samen met Joeri alle spullen op te ruimen en in de auto te gooien, want ja de dames waren wel vermoeid na zon dag:)

Tijd om de balans op te maken! Op deze dag is er gewoon even 354 euro winst gemaakt!! En dus zijn de Handbalheroes 354 euro rijker! Wat een super goed bedrag!
Nooit verwacht dat er nog zoveel opgehaald zou worden!
We zijn er erg blij mee maar zijn er ook erg klaar mee voor vandaag! Het was een lange dag, want al vermoeiend begon door het mega vroeg op staan! We ploffen dan ook thuis op de bank en gaan vroeg naar bed! Wel is ons duidelijk dat zon markt goed werkt en dat we dit best vaker kunnen doen! Het was nog best leuk ook!;)

Liefs, Sandra, Silvana en Maaike

 

De eerste wedstrijd is gespeeld!

Op 19 oktober zijn wij van start gegaan met onze eerste competitie wedstrijd tegen Velo.
Helaas hebben we met 1 punt verschil verloren maar als troost hebben de lieve supporters van Velo ons wel gesponsord voor de Roparun!

Wij zijn Zaterdag en Zondag langs gegaan bij de supporters om geld om te halen voor de Roparun.

Dit weekend alleen al hebben we €100 opgehaald!

Onwijs bedankt allemaal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>