Roparun

Elk jaar worden er verschillende evenementen georganiseerd om geld op te halen voor zorg aan mensen met kanker, waaronder de Roparun.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam waarbij deelnemers, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

Dit jaar hebben wij ons ingeschreven om hieraan mee te doen onder de naam Handbal Heroes. Wij zijn een gemotiveerd eerste damesteam van handbalvereniging Gemini uit Zoetermeer.  Wij spelen 2e divisie en zijn dus veel met sporten bezig. Buiten dat wij 2e divisie spelen gaat het er vooral om dat Gemini één grote ‘familie’ is. Nou hebben wij afgelopen seizoen te horen gekregen dat één van de meisjes uit de E1 is getroffen door kanker. Ilse Jacobi vecht nu tegen de ziekte en wij willen graag wat voor haar doen. Helaas kunnen we de ziekte niet genezen maar we kunnen wel helpen met het inzamelen van geld zodat er meer onderzoek naar de ziekte gedaan kan worden, en dat de mensen met kanker de allerbeste verzorging krijgen.

Maar hier hebben we uw hulp voor nodig! Want zonder sponsors kunnen wij de Roparun niet lopen. Het gaat dan ook niet alleen om geld, maar ook alle benodigdheden rondom dit evenement zoals kleding, EHBO-spullen, veiligheidshesjes, busjes, fietsen, voedsel etc. etc. Alle beetjes helpen! Wij hopen dan ook dat u ons wilt helpen door ons te sponsoren tijdens de Roparun zodat wij deze prestatie met een super trots gevoel kunnen afleggen.