Sponsor Kliks

Sponsoren zonder dat je het zelf geld kost!

Zoals jullie wellicht al weten doen we mee aan de Roparun 2014 en kunnen we alle steun goed gebruiken. Daarvoor hebben we heel veel sponsors nodig.
Nu is er een manier om ze te sponsoren zonder dat het jullie extra geld kost!!

Iedereen koopt tegenwoordig wel iets op het internet en nu met de feestdagen zal dat nog wel meer zijn. Jullie kunnen de Handbalheroes kosteloos en eenvoudig sponsoren door je aankopen te doen via de site www.sponsorkliks.nl. Het werkt heel simpel:

Ga naar de site www.sponsorkliks.nl en druk op Kies. Er komt dan een vakje waar je de naam handbalheroes intikt. Als je dat gedaan hebt komt er een hele waslijst met alle bekende webwinkels waar je normaliter ook al koopt. Je doet gewoon net als altijd je aankoop en betaalt ook gewoon aan de webwinkel. Als de aankoop is afgerond, ontvangen de Handbalheroes hier commissie voor, die maandelijks wordt uitbetaald. Eenvoudiger kan het niet.

Dus als je online iets wilt kopen, denk dan aan deze site, dan steun je de meiden en als iedereen dat doet, zeker in deze drukke Sinterklaas- en Kerstperiode, kan het aardig oplopen. En helemaal als iedereen hiermee doorgaat tot begin juni wanneer de RoPaRun van start gaat.

Alvast hartelijk dank.